ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ

(Αναλαμβάνουμε πέργκολες σε Σπάρτη)

Επαγγελματίες τεχνίτες της εταιρείας ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ αναλαμβάνουν ξεχωριστές λύσεις σκίασης σε πέργκολες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα περιοχών σε Σπάρτη και όλη την Ελλάδα.

Η οικογενειακή μας εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων σκίασης από το 1985.

Έχοντας ως διαπιστευτήριό μας εμπειρία 30 ετών, εγγυόμαστε ξεχωριστές συστήματα σκίασης και ειδικές κατασκευές σε πέργκολες που αντέχουν στο χρόνο.

Διαθέτοντας τους καλύτερους τεχνίτες εξασφαλίζουμε στον εκάστοτε πελάτη μας ποιότητα εργασίας. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε μοναδική εξυπηρέτηση και ευκολίες πληρωμής είτε πρόκειται για ένα απλό σύστημα σκίασης είτε για σύνθετες και ειδικές κατασκευές.

Πέργκολα τιμές Πέργκολες
Ανοιγόμενες οροφές Ανοιγόμενες οροφές

Πέργκολες Σπάρτη | Παπαγεωργίου

Για τους νέους πελάτες μας προσφορά γνωριμίας σε πέργκολες


Λίγα Λόγια

Διαμορφώστε τον χώρο σας βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις σκίασης για εσάς με δημιουργικότητα βάση των αναγκών σας.

Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης πρωτοπορούμε χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας από τους πιο γνωστούς οίκους.

Στην εταιρεία ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ, παρέχουμε ποικίλες λύσεις και ειδικές κατασκευές σε πέργκολες που αυξάνουν τη δυναμική χρήσης των εξωτερικών σας χώρων (βεράντες, μπαλκόνια, αυλή, κήπος) όλο το χρόνο.

Σε συνεννόηση με τον πελάτη επιμελούμαστε και εξατομικεύουμε την εκάστοτε εργασία προτείνοντας σύγχρονους αυτοματισμούς και μοντέρνους σχεδιασμούς για τον χώρο σας που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Στόχος

Στην εταιρεία μας εγγυόμαστε τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας και δημιουργούμε με ασφάλεια σύγχρονα συστήματα σκίασης για το σπίτι, την επιχείρηση ή το εξοχικό σας που αντέχουν στον δυνατό άνεμο και την βροχή.

Στόχος μας η τεχνική τελειότητα και αισθητική στο παραδοτέο σύστημα σκίασης σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Με σημείο αναφοράς τους έμπειρους τεχνίτες μας στοχεύουμε σε πρακτικές και οικονομικές λύσεις σε πέργκολες σε Σπάρτη που θα καλύψουν την αισθητική και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας.

Πέργκολες

Πέργκολες Βαρέως Τύπου

Εξίσου ιδανικές και αισθητικά ξεχωριστές λύσεις σε επίπεδο σκίασης αποτελούν και οι πέργκολες.

Στην εταιρεία TENTESOASIS ΣΠΑΡΤΗ αναλαμβάνουμε πέργκολες βαρέως τύπου σχεδιασμένες είτε για κάλυψη επαγγελματικών χώρων μεγάλης επιφάνειας είτε για κάλυψη βεράντας σε κατοικίες και μπαλκονιού σε διαμερίσματα.

Η πέργκολα είναι πτυσσόμενη, κατασκευασμένη από αλουμίνιο έχοντας 100% αδιάβροχο υλικό κάλυψης PVC ΒLOCKOUT σε διαφορετικά χρώματα. Τα πιο αρεστά χρώματα αλουμινίου είναι το λευκό RAL9016 και το εκρού RAL1013.

Το μοτέρ (τύπου Somfy) που δίνει κίνηση στον άξονα είναι χωνευτό μέσα στον άξονα, δεν αποτελείται από πρόσθετα εξαρτήματα και είναι ασύρματο με τηλεχειριστήριο Teli 1.


ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΠΑΡΤΗ

Επικοινωνία

Τι Λένε Για Εμάς

Τοποθετήσαμε πέργκολα στην αυλή του σπιτιού μας στην Σπάρτη. Αξιόπιστο συνεργείο και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης της κατασκευής.

Λουκάς Ευαγγελινός(πελάτης)

Για πέργκολες απευθυνθήκαμε στην εταιρεία TENTESOASIS προκειμένου να καλύψουμε την βεράντα της κατοικίας μας. Επιμελήθηκαν προσωπικά την όλη κατασκευή διαθέτοντας επαγγελματίες τεχνίτες.

Κατερίνα Βασιλέα(πελάτης)

Αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με το μοτέρ της πέργκολας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξουμε μοτέρ χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία σε υλικά και εργατικά.

Κάτια Φύσσα(πελάτης)