ΤΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑ

(Αναλαμβάνουμε πέργκολες και τέντες σε Ραφήνα)

Επαγγελματίες τεντάδες της εταιρείας ΤΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑ αναλαμβάνουν ξεχωριστές λύσεις σκίασης, τέντες και (τεντο) πέργκολες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα περιοχών σε Ραφήνα και όλη την Ελλάδα.

Η οικογενειακή μας εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων σκίασης από το 1985.

Έχοντας ως διαπιστευτήριό μας εμπειρία 30 ετών, εγγυόμαστε ξεχωριστές συστήματα σκίασης και ειδικές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο.

Διαθέτοντας τους καλύτερους τεντάδες εξασφαλίζουμε στον εκάστοτε πελάτη μας ποιότητα εργασίας. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε μοναδική εξυπηρέτηση και ευκολίες πληρωμής είτε πρόκειται για ένα απλό σύστημα σκίασης είτε για σύνθετες και ειδικές κατασκευές.


Ενδεικτικές επιλογές σε τεντοπέργκολες και τέντες σε Ραφήνα:
Τέντα με αντιρίδες τιμές Τέντα με Αντιρίδες (κλασσικός τύπος)
Τέντα με βραχίονες τιμές Τέντα με Βραχίονες
Τέντα κάθετη τιμές Τέντα Κάθετη (Ριντό)
Πέργκολα τιμές Πέργκολες (Τεντοπέργκολες)
Βραχίονες Βραχίονες
Τεντόπανα Τεντόπανα
Ανοιγόμενες οροφές Ανοιγόμενες οροφές

Πέργκολες Ραφήνα | Παπαγεωργίου

Για τους νέους πελάτες μας προσφορά γνωριμίας σε τέντες και πέργκολες


Λίγα Λόγια

Διαμορφώστε τον χώρο σας βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις σκίασης για εσάς με δημιουργικότητα βάση των αναγκών σας.

Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης πρωτοπορούμε χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και συστήματα τεντών από τους πιο γνωστούς οίκους.

Στην εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑ, παρέχουμε ποικίλες λύσεις όπως τέντες με σπαστούς βραχίονες και απλές με αντιρίδες, πέργκολες (ή τεντοπέργκολες) και ειδικές κατασκευές που αυξάνουν τη δυναμική χρήσης των εξωτερικών σας χώρων (βεράντες, μπαλκόνια, αυλή, κήπος) όλο το χρόνο.

Σε συνεννόηση με τον πελάτη επιμελούμαστε και εξατομικεύουμε την εκάστοτε εργασία προτείνοντας σύγχρονους αυτοματισμούς και μοντέρνους σχεδιασμούς για τον χώρο σας που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Στόχος

Στην Τέντες Tentesoasis εγγυόμαστε τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας και δημιουργούμε με ασφάλεια σύγχρονα συστήματα σκίασης για το σπίτι, την επιχείρηση ή το εξοχικό σας που αντέχουν στον δυνατό άνεμο και την βροχή.

Στόχος μας η τεχνική τελειότητα και αισθητική στο παραδοτέο σύστημα σκίασης σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Με σημείο αναφοράς τους έμπειρους τεντάδες μας στοχεύουμε σε πρακτικές και οικονομικές λύσεις σε πέργκολες και τέντες σε Ραφήνα που θα καλύψουν την αισθητική και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας.

Υπηρεσίες

Συστήματα Σκίασης
Η τέντα με αντιρίδες χρησιμοποιείται σε μπαλκόνια, αυλές και ρετιρέ. Με τον όρο αντιρίδα αναφερόμαστε στον «οδηγό» που ακολουθεί η τέντα στο ανέβασμα και κατέβασμά της. Οι τέντες Ραφήνα με αντιρίδες παρέχουν πολύ καλή προστασία ενάντια στον ήλιο και στην βροχή και έχουν υψηλή αντοχή στον αέρα και στη φυσική φθορά του χρόνου.

Όλα τα σίδερα που χρησιμοποιούνται είναι γαλβανιζέ ενώ οι αντιρίδες είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο εσωτερικά αλουμίνιο βαρεώς τύπου.
ΤΕΝΤΑ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ ΡΑΦΗΝΑ
Η τέντα με βραχίονες χρησιμοποιείται σε μπαλκόνια, αίθρια, ταράτσες, κήπους, καταστήματα και εμπορικούς χώρους. Ο χειρισμός της μπορεί να γίνει εύκολα με χειροκίνητο τρόπο ή με ηλεκτρικό μηχανισμό (στην προκειμένη με μοτέρ εισαγωγής SOMFY- ELLERO με εγγύηση 6 ετών και service για πάντα). Η τέντα Ραφήνα με βραχίονες παρέχει επίσης πολύ καλή προστασία από τις καιρικές συνθήκες (ήλιος/βροχή/αέρας).

Οι τέντες με σπαστούς βραχίονες έχει σημείο στήριξης την οροφή και αποτελεί μία διαδεδομένη λύση σκίασης για τα περισσότερα μπαλκόνια ενώ το γεγονός ότι οι βραχίονες «μαζεύουν» δίνει τη δυνατότητα της άπλετης θέας από το μπαλκόνι μας.
Οι κάθετες ΤΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑ ριντό χρησιμοποιείται συνήθως σε μπαλκόνια για προστασία από τους πλαϊνούς ανέμους και τη βροχή και δεν περιέχει βραχίονες. Η κάλυψη και προστασία των πλαϊνών επιφανειών εξασφαλίζεται με την τοποθέτηση τεντόπανου ή διάφανης αντιανεμικής ζελατίνας για να μην περιορίζεται η θέα από το μπαλκόνι σας.

Τεχνικά, αποτελείται από τον άξονα, το αντίβαρο και τα άγκιστρα στα οποία σταθεροποιείται και «γαντζώνει» κατά το ανέβασμα και κατέβασμά της.
Πέργκολες

Εξίσου ιδανικές και αισθητικά ξεχωριστές λύσεις σε επίπεδο σκίασης αποτελούν και οι (τεντο) πέργκολες.

Στην εταιρεία TENTESOASIS ΡΑΦΗΝΑ αναλαμβάνουμε πέργκολες βαρέως τύπου σχεδιασμένες είτε για κάλυψη επαγγελματικών χώρων μεγάλης επιφάνειας είτε για κάλυψη βεράντας σε κατοικίες και μπαλκονιού σε διαμερίσματα.

Η τεντοπέργκολα είναι πτυσσόμενη, κατασκευασμένη από αλουμίνιο έχοντας 100% αδιάβροχο υλικό κάλυψης PVC ΒLOCKOUT σε διαφορετικά χρώματα. Τα πιο αρεστά χρώματα αλουμινίου είναι το λευκό RAL9016 και το εκρού RAL1013.

Το μοτέρ (τύπου Somfy) που δίνει κίνηση στον άξονα είναι χωνευτό μέσα στον άξονα, δεν αποτελείται από πρόσθετα εξαρτήματα και είναι ασύρματο με τηλεχειριστήριο Teli 1.


ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΡΑΦΗΝΑ

Διάφορα

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση και τοποθέτηση πτυσσόμενης επιφάνειας σκίασης με βραχίονες έκτασης. Η ΤΕΝΤΑ ΡΑΦΗΝΑ με βραχίονες αποτελεί ιδανική λύση σκίασης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων διευκολύνοντας τη δημιουργία ενός άνετου μοντέρνου χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Διαθέτουμε λύσεις σκίασης με βραχίονες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων διατηρώντας ιδανική ισορροπία στη σχέση ποιότητας και τιμής.


ΤΕΝΤΑ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΡΑΦΗΝΑ

Όλα τα τεντόπανα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Recasens-Bayer και χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στη φυσική φθορά του χρόνου.

Τοποθετούμε τεντόπανα κάθε τύπου, όπως τεντόπανα μονόχρωμα και ριγέ, τεντόπανα μονής και διπλής επίστρωσης και τεντόπανα εμπριμέ προσαρμόζοντας την όλη κατασκευή στο πλάνο του χώρου σας.

Ξεχωρίζουμε γιατί δίνουμε λύσεις τοποθετώντας πρωτοποριακά συστήματα αιθρίων, όπως ανοιγόμενες οροφές, ιδανικά για πισίνες, εστιατόρια, καφετερίες, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία κ.α. Οι ανοιγόμενες οροφές κατασκευάζονται κυριώς από μεταλλικό σκελετό ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα ξύλινου σκελετού, αλουμινένιου ή τσιμεντένιου σκελετού. Η κίνηση της ανοιγόμενης οροφής μπορεί να γίνει με χειροκίνητο ή με τηλεχειρισμό. Καλέστε την TENTESOASIS ΤΕΝΤΕΣ σε ΡΑΦΗΝΑ.

Επικοινωνία

Τι Λένε Για Εμάς

Τοποθετήσαμε συστήματα σκίασης στην αυλή του σπιτιού μας στην Ραφήνα. Αξιόπιστο συνεργείο και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης της κατασκευής.

Λουκάς Ευαγγελινός(πελάτης)

Για πέργκολες απευθυνθήκαμε στην εταιρεία TENTESOASIS προκειμένου να καλύψουμε την βεράντα της κατοικίας μας. Επιμελήθηκαν προσωπικά την όλη κατασκευή διαθέτοντας επαγγελματίες τεντάδες.

Κατερίνα Βασιλέα(πελάτης)

Αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με τον βραχίονα της τέντας μας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξουμε μοτέρ χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία σε υλικά και εργατικά.

Κάτια Φύσσα(πελάτης)